Pilaf de orez cu ciocanele

de alinutzika in Pui, 3 Sep 2011 | 42262 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui (pulpe inferioare)
  • 2 cani mari orez
  • ulei
  • sare, piper, vegeta
  • patrunjel
  • 2 ardei rosii
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciocanele:

Se toaca ceapa, morcovul si ardeii si se pun intr-o tigaie la calit, in ulei. Cand sunt calite pe jumatate, se adauga ciocanelele si se condimenteaza. Se lasa la prajit. Daca incepe sa se prinda de tigaie, adaugati apa. Cand sunt pe jumatate prajite pulpele, se adauga orezul. Se lasa cateva minute la prajit, apoi se adauga apa fierbinte, pana il acopera. Daca mai e nevoie, in timp ce fierbe, adaugati apa, dar fierbinte.
Se serveste cu patrunjel. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciocanele" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu piept de pui